as


Vapnagaard Nyt - Nyhedsbreve
Fredag, 05. Juli 2013 23:10

Vapnagaard Nyt - Nyhedsbrev Nr. 6 - Juli 2013

art bild 07 13

logo nyhedsbrev 6 juli 13

NYHEDSBREV : Den 16. juli 2013, vil der ske en række småændringer i kanalerne på Vapnagaard (KUN Stofa og Antenneforening Vapnagaard, og gælder IKKE, hvis du har anden udbyder udi TV, end Stofa ). TV2 Fri, der er en ny tv2-kanal kommer til, og det samme gør sportskanalen Canal 8 HD. Samtidig bliver vi nødt til at fjerne nogle udenlandske kanaler fra det analoge udbud af kanaler på Vapnagaard.

Grundpakke

Har du grundpakken i dag bliver ændringerne, at kanalerne TV4 Sverige, ARD, ZDF, NDR, RAIUNO og SAT1 forsvinder som analoge kanaler. Du kan stadig se dem, hvis du har Stofa Smart TV boks eller et tv med DVB-C modtager.

Klik på billedet 'Nyhedsbrev 6 juli 2013' til venstre, for at dowloade i PDF-format.


jacobjacobJacob Jürs
Artikel - Tekst
Kontakt Jacob
janjanJan C. Willadsen
Artikel - Opsætning
Kontakt Jan
vapface
.
Læs mere…
 
Onsdag, 12. juni 2013 06:59

Vapnagaard Nyt - Nyhedsbrev Nr. 5 - Juni 2013

Klik her for at se billedet i stor format

Klik her for at se billedet i stor format

logo nyhedsbrev 4 maj 13
RENOVERING : Den igangværende renovering er nu nået så langt op i bebyggelsen, at Enemærke & Petersens tunge maskiner jævnligt både krydser og kører på en af de store trafikårer inde på Vapnagaard.
 
Hver morgen er der en livlig trafik til fods på den tværgående sti ned mod Rytterbakkens p-plads. Her går mange børn gennem tunellen og videre i skole.
 
Enemærke & Petersen er blevet bedt om at fare med lempe og ekstra opmærksomhed i morgentimerne, men det er en god idé, hvis vi også selv tager ansvar som beboere og forældrer på Vapnagaard.

per olsen- Jeg synes, det vil være rigtig dejligt og befordrende for sikkerheden, hvis forældrerne instruerer deres børn i, hvordan man sikkert kommer i skole. Det vil være en god idé, hvis man lige går med en gang eller to og viser børnene, hvordan man bedst og mest sikkert kommer forbi maskiner og byggeplads, lyder det opfordrende fra Vapnagaard-formand, Per Olsen.

 Se jer godt for og respekter afmærkningerne

Per Olsen peger især på ét sted, hvor det er meget vigtigt, at man kigger sig godt for.

Den brede tværgående sti, der strækker sig fra Folehaven til Rytterbakken, krydser en arbejdsvej i området mellem Rytterbakken 1 og Rytterbakken 6.

- Tag jeres barn i hånden og gå ned og kig på krydset, fortæl hvordan man lige skal stoppe op og kigge sig til begge sider, så man er sikker på, at der er fri passage, lyder meldingen fra Per Olsen.

I det hele taget er det vigtigt, at vi alle sammen respekterer de afmærkninger, der sættes op på byggepladserne. Hold jer på de afmærkede gangstier og respekter de anvisninger, der er sat op af Enemærke & Petersen.

Klik her, for at se oversigtskort (PDF-format), hvor stier og arbejdsveje pt. krydser hinanden, under renoveringen.

.
 
Lørdag, 25. maj 2013 12:46

Vapnagaard Nyt - Nyhedsbrev Nr. 4 - Maj 2013

Klik her for at se billedet i stor format

logo nyhedsbrev 4 maj 13
PARKERING : Der har i en periode hersket tvivl om reglerne for handicapparkering på Vapnagaard. Flere forskellige skilte har været sat op, og det har i et enkelt tilfælde også været markeret handicapparkering ved påmaling af asfalten.

StigNu har driftsinspektør Stig P. Hansen i samarbejde med vores p-vagter skærpet og forenklet reglerne.

Fremover eksisterer der kun to typer skilte, der markerer en handicapparkering på Vapnagaard, og i begge tilfælde er der tale om en reservering til ét enkelt køretøj - bilens nummerplade skal altså stå på selve skiltet.e, og sørg for ikke at parkere på brandveje, ved gule linjer eller på de grønne arealer, indskærper Stig.

Tekst : Jacob Jürs, Foto : Jacob Jürs og Bendt Olesen

Du kan læse, og downloade alle nyhedsbrevene fra Vapnagaard Nyt, ved at trykke her.

.
Læs mere…
 
Torsdag, 02. maj 2013 11:07

Vapnagaard Nyt - Nyhedsbrev Nr. 3 - Maj 2013

art bild nyhed 3 maj13
logo nyhedsbrev 3 maj 13

Post til døren

RENOVERING : Beboere der i dag får leveret deres post til døren og ikke til postkassen i bunden af trappen, bliver berørt af den igangværende renovering.

De nye døre er nemlig uden brevsprækker. Derfor skal der opsættes postkasser ved beboerens egen dør. Det er Helsingør Kommune, der skal levere og opsætte postkasserne, på den plads som Vapnagaard's ejendomsfunktionærer anviser kommunen.

Proceduren er, at man først skal kontakte kommunen og bede om at blive visiteret og godkendt til postkasserne. Herefter vil Helsingør Kommune og boligselskabet sørge for at der kommer en postkasse op. Det er altså ikke muligt at kontakte hverken Boliggården eller Vapnagaard Servicecenter for at få en postkasse, man skal først via Helsingør Kommune.

De beboere på Vapnagaard, der allerede i dag får leveret deres post til døren, skal også visiteres og godkendes til at få sat en postkasse op.

Hvis man ønsker hjælp til at kontakte kommunen i forbindelse med visitation til opsætning af postkasse, kan man henvende sig Vapnagaard's socialrådgiver Kirsten Nørregaard, der træffes i Servicecentret eller på telefon 4925 2639.

Tekst : Jacob Jürs - Foto : Pressefoto

.
Læs hele nyhedsbrevet her
 
Mandag, 15. april 2013 16:50

Vapnagaard Nyt - Nyhedsbrev Nr. 2 - April 2013

Klik her for at se billedet i stor format

logo nyhedsbrev 2 april 13
BØGER : Vapnagaard-forfatteren Inge Weingarte udsendte sidste år sin debutroman,”Den bosniske forbindelse”.

En kriminalroman med udgangspunkt i Helsingør.Inge Weingarte har indtil for nyligt boet på Vapnagaard, hvor hun også i mange år har været en aktiv beboer.”Den bosniske forbindelse” er en tour de force gennem mord, narkokriminalitet, prostitution og menneskehandel.

Tirsdag den 7. maj 2013 kan man møde forfatteren på Vapnagaard Bibliotek.

Arrangementet, der starter klokken 19 giver alle interesserede mulighed for at møde forfatteren, stille spørgsmål, og planen er også, at Inge Weingarte vil læse lidt op fra sin bog.

Tekst : Jacob Jürs - Foto : Bendt Olesen

.
Læs hele nyhedsbrevet her
 
Fredag, 15. februar 2013 12:50

Vapnagaard Nyt - Nyhedsbrev Nr. 1 - Februar 2013

Klik her for at se billedet i stor format

logo nyhedsbrev
BYGGENYT : Renoveringen på Vapnagaard har nu været i gang i et halvt års tid. Lejlighederne i de første to blokke i Ponydalen har næsten alle fået nye facader, køkkenvinduer og brusenicher.

Erfaringerne fra de første blokke er blevet indsamlet af vores entreprenør, Enemærke og Petersen, og nu, fortæller projektchef John Engelstrup Hansen, er man klar til at systematisere processen.

- Vi er på ingen måde interesserede i at være i lejlighederne længere end absolut nødvendigt. Derfor har vi brugt de første erfaringer til at finde ud af, hvilket miks af de forskellige håndværkere vi har brug for, fortæller projektchefen.

Resultatet af de erfaringer hedder 4x2-planen. Den indebærer, at arbejdet med at skifte facader og vinduer i køkken og det tilstødende værelse kan klares i en enkelt planlagt arbejdsgang - gerne uden afbrydelser og lange pauser.

.
Læs hele nyhedsbrevet her